MUNKÁLTATÓKNAK

MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

Az ingadozó vagy szezonális munkaerőigényt létszámbővítés nélkül gyorsan és rugalmasan kezeljük.

Szakembereink több évtizedes munkaerőkölcsönzési tapasztalattal felmérik egyedi igényüket, majd intenzív toborzással a lehető legrövidebb időn belül megtalálják a szükséges munkaerőt.

Szolgáltatásunkkal jelentősen csökkentjük partnereink HR es egyéb adminisztrációs terheit.

Tapasztalt, nemzetközi háttérrel bíró munkajogászok és adótanácsadók által kidolgozott precíz dokumentációs hátteret biztosítunk.

unnamed
munkaero_kolcs_aloldal
MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Szakembereink több évtizedes munkaerő-közvetítési tapasztalattal felmérik az egyedi igényeket, majd intenzív toborzással a lehető legrövidebb időn belül megtalálják a szükséges munkaerőt.

A pályázók – akár több körös – előszűrése biztosítja, hogy az elvárt minőségű, tapasztalatú és képzettségű szakember kerül közvetítésre;

Szolgáltatásunkkal jelentősen csökkenthető a megfelelő munkaerő-kereséssel és kiválasztásával kapcsolatos idő- és adminisztrációs teher

SZAKEMBERKÉPZÉS

Speciális szakképzési szolgáltatásunkkal olyan, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező munkaerőt képezünk és biztosítsunk, amelyre az egyedi igények alapján szüksége van.
A szakképzési szolgáltatásunk keretében:

• Egyéni igényekre szabott, egyedi képzési rendszereket építünk fel

• Csak a betöltendő munkakörhöz szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket oktatjuk, semmi mást, ezzel jelentősen lerövidítve a képzés időtartamát

• Ha egy adott munkakör betöltéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudás nem szerezhető meg a klasszikus OKJ-s szakképesítés keretein belül, annak akár rugalmatlansága, elavult tematikája, vagy éppen magas képzési óraszáma miatt, akkor „új, egyedi szakmát” alkotunk és megszervezzük annak nyilvántartásba vételét.

• Ezután a nyilvántartásba vett „új, egyedi szakma” teljes képzését megszervezzük és lebonyolítjuk, anélkül, hogy partnereinknek az oktatás céljára humán erőforrást kellene biztosítaniuk

• Az egyedi képzésünk befejezését követő első munkanapon érdemi munkavégzésre kész szakembert biztosítunk, betanítási fázis nélkül.

szakkepzes_aloldal
diak_aloldal

DIÁKMUNKA

A diákmunka az egyik legolcsóbb és leggyorsabb megoldást kínálja a munkáltatóknak az idényjellegű vagy hosszabb távon fennálló munkaerőigény kielégítésére.

Iskolaszövetkezetünkön keresztül középiskolákban, valamint felsőfokú képzésben részt vevő diákok egyaránt a munkáltatók rendelkezésére állnak.

TANÁCSADÁS

A munkaerőhiány megoldására szolgáló munkaerőpiaci szolgáltatásainkkal kapcsolatosan teljeskörű szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleink részére.

tanacsadas_aloldal